Близначката Алекс Димитрова, която стана известна заедно със сестра си Влади

...
Близначката Алекс Димитрова, която стана известна заедно със сестра си Влади
Коментари Харесай

Удари дъното! Близначката Алекс от "ВИП Брадър" сама пуснала порно СНИМКИТЕ 18+, защото...

Близначката Алекс Димитрова, която стана известна дружно със сестра си Влади около присъединяване им " Х фактор " 2013, сама е пуснала скандалните порно фотоси, твърди в. " Галерия ".
Къдрокосата певица съзнателно популяризирала фрагментите в медиите, търсейки славата, която закупи фолк фурията Галена с сходен „ коз “.

Тези дни към дуета Alex & Vladi настойчиво се шуми точно поради оповестените в жълт седмичник порно снимки с присъединяване на Алекс . На фрагментите певицата прави фелацио на незнаен мъж, преоблечена като здравна сестра.



Къдрокоската освен че не отхвърли за фотосите, само че и гостува в утринното предаване „ На кафе “ при Гала, с цел да се изкаже по тематиката. Алекс призна, че тя е момичето от порното, само че фрагментите са остарели и не се срами от тях. Родителите й също приели нещата обикновено.

Нелепата й реакция още един път потвърждава изказванието, че тя сама е основател на порно абсурда. Двете със сестра й не съумяха да пробият на музикалната сцена след отпадането си от " Х фактор ".

Близначките участваха и в тазгодишния сезон на „ ВИП Брадър “, само че се показаха едва и първи напуснаха Къщата. Очевидно неналичието на интерес към тях е принудила Алекс да вземе крайни ограничения.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР